Virtual reality van de Walkable City

Ik heb al een tijdje geen update meer gegeven over mijn persoonlijk project, maar dat betekent zeker niet dat ik stil heb gezeten. De resultaten van de enquête heb ik gebruikt voor het maken van de kijkdozen, maar ik gebruik deze resultaten ook ergens anders voor. Namelijk, om een virtual reality te maken van de ideale walkable city. Jullie hebben aangegeven hoe en waar jullie het liefste wandelen en door welke elementen jullie worden gestimuleerd om te gaan wandelen. Deze antwoorden heb ik meegenomen in mijn ontwerp voor de ideale walkable city, waar de leefomgeving mensen stimuleert om meer te gaan wandelen.

In mijn virtual reality ontwerp heb ik niet alleen gefocust op wandelen, maar heb ik het breder gepakt. De rode draad van de walkable city is natuurlijk bewegen. Zoals ik ook al eerder schreef, hebben steeds meer mensen overgewicht of zelfs obesity en is de verwachting dat het alleen maar gaat stijgen. Een makkelijke oplossing hiervoor, kort door de bocht gezegd, is natuurlijk meer bewegen! Vandaar dat ik in mijn ontwerp ook meer aandacht heb besteed aan bijvoorbeeld verschillende sporten, traplopen, fietsen, etc.

Ik ben momenteel nog druk bezig met de finishing touch, dus houd onze website + socials in de gaten. Zodra het klaar is, zou ik het hier op posten!

Wil jij graag meer weten of gewoon een keer sparren met mij over de walkable city? Stuur mij vooral een berichtje!