Over de Ideeënjagers

Wij zijn de Ideeënjagers, crealitische jonge enthousiaste mensen die met hun idealen het werkveld bestormen. Wij smeden continu nieuwe plannetjes zodat we onze verfrissende ontdekkingen kunnen ombouwen naar innovatieve ideeën. Wij zijn kennishandelaren. Ons speelveld is de leefomgeving van de toekomst. Hierbinnen zijn wij jagers met innovatie als prooi, zoekers naar inspirerende mensen en filosoferen we dagelijks over hoe de toekomst eruitziet. Dit doen we onder andere voor Van Wijnen, maar juist ook voor andere interessante partijen die iets awesomes hebben te vertellen. ‘The sky is the limit’. Op deze manier kunnen wij kennis circuleren en het belangrijkste: Wij worden samen slimmer.

Ons team

Samen vormen wij dit frisse team van creatieve doeners dat elkaar aanvult en versterkt. De roots van iedere Ideeënjager liggen ergens anders en juist hierdoor denken wij buiten de bestaande bouwhekjes om. Wij werken in een transparante werkomgeving bij Kwilt, met een bruisende en experimentele vibe op het oude Suikerterrein in Groningen. Juist hierdoor worden we niet geremd door traditionele denk- en werkwijzen en denken we standaard in oplossingen.

Casper Conradi

Met zijn belangrijke levenservaring is zijn kritische blik erg belangrijk voor een scherp advies. Circulariteit is iets wat hij zoekt in alle projecten en opdrachten binnen en buiten Ideeënjagers. Zijn motto: de beller is sneller!

Achtergrond: Industrial Design Engineering – Architectural Building Component Design Engineering

Gerrya Tonkes

Als ideeënjager kan Gerrya’s nieuwsgierigheid ongeremd nieuwe dingen onderzoeken. Ze leert graag iets nieuws en haar interesses lopen uiteen van technische duurzaamheidsconcepten tot het begrijpen van culturen en samenlevingen. Met haar brede belangstelling is ze vooral op zoek naar verbinding. In haar vrije tijd is Gerrya graag creatief bezig of luistert ze een goed boek.

Achtergrond: Religiewetenschappen & Built Environment

Niels Kück

Duurzame keuzes maken en sporten zijn de twee dingen waarmee Niels het meest bezig is. Hij kookt graag vegetarisch, gaat overal met de fiets naartoe, volleybalt en benadert zijn huisgenoten over hun onduurzame gewoontes. Verder probeert hij alternatieven te vinden voor de constante focus op economische groei, zoals sociale gerechtigheid of bewustere levensstijlen.

Achtergrond: Society, Sustainability & Planning

Tobias de Vries

Stilzitten is niks voor Tobias. Hij krijgt energie van het ondernemen van activiteiten en het ontmoeten van inspirerende mensen. Hij wordt gedreven door zijn persoonlijke waarden, visie en passie en bewandelt daarin ook graag zijn eigen weg. Hij bekijkt dingen graag vanuit verschillende perspectieven en zoekt in zijn projecten altijd naar meervoudige waardecreatie.

Achtergrond: Ondernemerschap & Retail Management

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?