Eerste week van Sven, Sara en Serra

Hoi allemaal, wij zijn Sven, Sara en Serra! Wij zijn de nieuwe aanwinsten van het team van Ideeënjagers. Alle drie hebben wij een planologie-achtergrond, maar net een andere richting. Zo heeft Sven een achtergrond in Vastgoed en Milieuplanning, Sara in Sociale Planologie en Serra in Economische Geografie.

Maandag 3 augustus zijn we met z’n allen tegelijk begonnen. Erg spannende dag natuurlijk, maar toch erg fijn dat we met z’n drietjes mochten beginnen. Deze dag bestond voornamelijk uit het kennismaken met elkaar. Daarnaast hebben we een introductie gekregen over de Ideeënjagers zelf en over de Luchtstroom. De middag werd afgesloten met een kennismaking met de ICT man, Brian. Hij kwam de laptops brengen en daarmee konden wij goed van start met onze nieuwe baan!

De volgende dag zijn wij voornamelijk buiten bezig geweest, zodat we ook onze eigen initiatieven erop los konden laten. Dit resulteerde in een leuk speelhoekje voor kinderen. Daarnaast is de bar opgeknapt, dus laat de gasten maar komen naar het terras!

Woensdag hebben we ons verdiept in de documentatie van het Achterterrein, om een beeld te krijgen van hoe ver ze zijn en wat ze van ons verwachten. Maar dit wilden we natuurlijk ook met onze eigen ogen zien! Daarom gingen we donderdag op safari het Achterterrein op. We hebben daarnaast ook een rondje Suikerunie gedaan om alle andere bedrijven te bekijken. Verder was er donderdag een kindervoorstelling van ‘Theater Pannenkoek’. Erg leuk om een evenement mee te maken op de Luchtstroom!

Time flies, want toen was het ineens vrijdag! Om de Luchtstroom meer aanloop te geven, zijn wegbewijzeringsborden erg belangrijk. Daarom hebben wij verschillende borden langs de weg gemaakt en neergezet. In de middag kwam Rob van Innofest langs om kennis te maken. Super leuk gesprek om de mogelijkheden te bespreken om elkaar te versterken. Vervolgens gingen wij naar de overburen, Bamboo Lodge, om daar ook kennis te maken. Zeker een aanrader om daar een hapje en/of een drankje te doen!

Al met al was dit een erg leuke week met veel nieuwe indrukken. We zijn deze week natuurlijk erg veel bezig geweest met de Luchtstroom, kennismaken en inlezen van projecten. We hebben alle drie erg veel zin in volgende week, want dan gaan we daadwerkelijk bezig met de projecten!