TEAM IDEEËNJAGERS

Samen vormen wij dit frisse team van creatieve doeners dat elkaar aanvult en versterkt. De roots van iedere Ideeënjager liggen ergens anders en juist hierdoor denken wij buiten de bestaande bouwhekjes om. Wij werken in een transparante werkomgeving op de Luchtstroom waar kenniscirculatie op één staat. Met een bruisende en experimentele vibe op het oude Suikerterrein in Groningen pionieren we met een kantoorcamping en groene oase op beton. Juist hierdoor worden we niet geremd door traditionele denk- en werkwijzen en denken we standaard in oplossingen.

Helma Scholten

Helma is ons organisatie en community talent. Ze anticipeert altijd vanuit de gebruiker en houdt zich graag bezig met hoe het gedrag van de mens beïnvloed kan worden door de omgeving. Placemaking is haar ding. Tip: ze houdt van koffie drinken!

Achtergrond: Communication & Multimedia design

Marjolein Meijer

Onze nuchtere Groningse. Zij werkt heel graag mee aan ruimtelijke projecten, hierin kan ze haar oplossingsgerichtheid en liefde voor vorm en functie goed in kwijt. Nu ze aan de rand van de stad is gaan wonen is groen haar nieuwe liefde.

Achtergrond: Ruimtelijke vormgeving/Interieurarchitectuur op Minerva

Casper Conradi

Onze opa Ideeënjager, met zijn belangrijke levenservaring is zijn kritische blik erg belangrijk voor een scherp advies. Circulariteit is iets wat hij zoekt in alle projecten en opdrachten binnen en buiten Ideeënjagers. Zijn motto: de beller is sneller!

Achtergrond: Industrial Design Engineering – Architectural Building Component Design Engineering

Rosalie Otten

Roos is een echte doorpakker en stilzitten is er voor Roos dan ook niet bij. Ze is gespecialiseerd in conceptontwikkeling en communicatie en houdt zich graag bezig met onderzoek en concepting. Muziek is heel belangrijk voor Roos en in haar persoonlijk project houdt ze zich dan ook bezig met geluid en de invloed van geluid op de omgeving.

Achtergrond: Communication & Multimedia design

Serra van der Spek

Serra is onze jongste Ideeënjager. Ze houdt zich graag bezig met de invloeden van voorzieningen op de leefomgeving en welke rol de mensen hierin (kunnen) spelen. Haar passie is reizen en ze neemt graag haar ervaringen mee in de projecten en opdrachten van de Ideeënjagers.

Achtergrond: Sociale Planologie & Economische Geografie

Sven van Beek

Sven is het kritische kanon van de groep die graag anderen aanspoort tot out of the box denken. Zijn passie ligt in duurzame woningontwikkeling en het maken van planconcepten. Zijn motto: Eén concept zegt meer dan duizend woorden.

Achtergrond: Environmental and infrastructure planning, Real Estate Studies

WIJ ZITTEN NIET STIL

Een Ideeënjager zit nooit stil. Kijk hieronder maar eens waar we allemaal mee bezig zijn!

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen verbonden account.

Ga naar de Instagram Feed instellingenpagina om je account te verbinden.