TEAM IDEEËNJAGERS

Ons team bestaat op dit moment uit vier Ideeënjagers. Allemaal met een verschillende achtergrond en maximaal werken we 2 jaar als Ideeënjager. Altijd zijn we wel opzoek naar nieuwe Ideeënjagers, op deze manier blijft het team scherp en dynamisch en kunnen we op veel vlakken meedenken zoals je kan lezen in onze handelswijze.

Helma Scholten

Helma is ons organisatie en community talent. Ze anticipeert altijd vanuit de gebruiker en houdt zich graag bezig met hoe het gedrag van de mens beïnvloed kan worden door de omgeving. Placemaking is haar ding. Tip: ze houdt van koffie drinken!

Achtergrond: Communication & Multimedia design

Marjolein Meijer

Onze nuchtere Groningse. Zij werkt heel graag mee aan ruimtelijke projecten, hierin kan ze haar oplossingsgerichtheid en liefde voor vorm en functie goed in kwijt. Nu ze aan de rand van de stad is gaan wonen is groen haar nieuwe liefde.

Achtergrond: Ruimtelijke vormgeving/Interieurarchitectuur op Minerva

Casper Conradi

Onze opa Ideeënjager, met zijn belangrijke levenservaring is zijn kritische blik erg belangrijk voor een scherp advies. Circulariteit is iets wat hij zoekt in alle projecten en opdrachten binnen en buiten Ideeënjagers. Zijn motto: de beller is sneller!

Achtergrond: Industrial Design Engineering

Marcella Vonk

Onze langstzittende Ideeënjager. Een trendonderzoeker in hart en nieren, ze brengt het liefst behoeften van groepen mensen in kaart en zorgt ervoor dat deze geïmplementeerd worden in de handelswijze van Ideeënjagers. Deze mevrouw kan lullen als brugman.

Achtergrond: International Lifestyle Studies

WIJ ZITTEN NIET STIL

Een Ideeënjager zit nooit stil. Kijk hieronder maar eens waar we allemaal mee bezig zijn!