TEAM IDEEËNJAGERS

Samen vormen wij dit frisse team van creatieve doeners dat elkaar aanvult en versterkt. De roots van iedere Ideeënjager liggen ergens anders en juist hierdoor denken wij buiten de bestaande bouwhekjes om. Wij werken in een transparante werkomgeving op de Luchtstroom waar kenniscirculatie op één staat. Met een bruisende en experimentele vibe op het oude Suikerterrein in Groningen pionieren we met een kantoorcamping en groene oase op beton. Juist hierdoor worden we niet geremd door traditionele denk- en werkwijzen en denken we standaard in oplossingen.

Helma Scholten

Helma is ons organisatie en community talent. Ze anticipeert altijd vanuit de gebruiker en houdt zich graag bezig met hoe het gedrag van de mens beïnvloed kan worden door de omgeving. Placemaking is haar ding. Tip: ze houdt van koffie drinken!

Achtergrond: Communication & Multimedia design

Marjolein Meijer

Onze nuchtere Groningse. Zij werkt heel graag mee aan ruimtelijke projecten, hierin kan ze haar oplossingsgerichtheid en liefde voor vorm en functie goed in kwijt. Nu ze aan de rand van de stad is gaan wonen is groen haar nieuwe liefde.

Achtergrond: Ruimtelijke vormgeving – Interieurarchitectuur op Minerva

Casper Conradi

Met zijn belangrijke levenservaring is zijn kritische blik erg belangrijk voor een scherp advies. Circulariteit is iets wat hij zoekt in alle projecten en opdrachten binnen en buiten Ideeënjagers. Zijn motto: de beller is sneller!

Achtergrond: Industrial Design Engineering – Architectural Building Component Design Engineering

Rosalie Otten

Roos is een echte doorpakker en stilzitten is er voor Roos dan ook niet bij. Ze is gespecialiseerd in conceptontwikkeling en communicatie en houdt zich graag bezig met onderzoek en concepting. Muziek is heel belangrijk voor Roos en in haar persoonlijk project houdt ze zich dan ook bezig met geluid en de invloed van geluid op de omgeving.

Achtergrond: Communication & Multimedia design

Gerrya Tonkes

Als ideeënjager kan Gerrya’s nieuwsgierigheid ongeremd nieuwe dingen onderzoeken. Ze leert graag iets nieuws en haar interesses lopen uiteen van technische duurzaamheidsconcepten tot het begrijpen van culturen en samenlevingen. Met haar brede belangstelling is ze vooral op zoek naar verbinding. In haar vrije tijd is Gerrya graag creatief bezig of luistert ze een goed boek.

Achtergrond: Religiewetenschappen & Built Environment

Niels Kück

Duurzame keuzes maken en sporten zijn de twee dingen waarmee Niels het meest bezig is. Hij kookt graag vegetarisch, gaat overal met de fiets naartoe, volleybalt en benadert zijn huisgenoten over hun onduurzame gewoontes. Verder probeert hij alternatieven te vinden voor de constante focus op economische groei, zoals sociale gerechtigheid of bewustere levensstijlen.

Achtergrond: Society, Sustainability & Planning

Tobias de Vries

Stilzitten is niks voor Tobias. Hij krijgt energie van het ondernemen van activiteiten en het ontmoeten van inspirerende mensen. Hij wordt gedreven door zijn persoonlijke waarden, visie en passie en bewandelt daarin ook graag zijn eigen weg. Tobias bekijkt dingen graag vanuit verschillende perspectieven en zoekt in zijn projecten altijd naar meervoudige waardecreatie.

Achtergrond: Ondernemerschap & Retail Management

WIJ ZITTEN NIET STIL

Een Ideeënjager zit nooit stil. Kijk hieronder maar eens waar we allemaal mee bezig zijn!