Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een module waarbij je met een paar drukken op de knop een straat een compleet andere sfeerbeleving kan geven, door middel van sfeerelementen!

De Ideeënjagers sfeerbibliotheek

Neem contact op!

Teach your family to have an healthy relationship with food.

Details project:

Categorie: Gebiedsontwikkeling
Start project: 2020

Bekijk hier de laatste updates van dit project

  • Help ons mee
    Ben je #student en zit jij je thuis stierlijk te #vervelen? Heb je Netflix uitgespeeld en ben je toe aan iets anders? Wij hebben iets voor je! Nu wil

Een bibliotheek vol sfeerelementen

Een lege straat met standaard woningen is vrij saai. Het zijn de bomen, de bankjes, de lantaarnpalen en de mooie geveltjes van de huizen die de sfeer van de buurt bepalen. Deze elementen noemen we sfeerelementen. Het idee achter de sfeerbibliotheek is dat je door middel van deze sfeerelementen een heel andere beleving kan creëren in een omgeving. Kort gezegd, is het een database vol met bankjes, soorten groen, verlichting, gevels waarbij je met een paar drukken op de knop een straat er compleet anders uit laat zien! Daarnaast is de sfeerbibliotheek gebaseerd op ons eigen ontwikkelde segmentenwiel! Elk segment heeft dus zijn eigen sfeerelementen. Op deze manier kan je een buurt ontwerpen die precies past bij zijn doelgroep met kleine ingrepen, maar groots effect op de sfeerbeleving!

Wil je meer informatie over dit project, of heb je zelf een project waar je onze hulp bij kunt gebruiken? Neem dan contact met ons op!

Contact

Hebben we je aandacht getrokken?

Bekijk dan ook eens onze andere projecten.

Behoefteonderzoek

Om meer inzicht te krijgen in welke behoeften mensen hebben in de wijk zijn wij ons eigen behoefteonderzoek gaan ontwikkelen. Wij stoppen mensen graag in hokjes om zo een beter beeld te krijgen van wat jij nodig hebt in een wijk.

Lees verder

Ontdekkingsreis

Wij jagen natuurlijk op ideeën en deze opgedane kennis willen we natuurlijk delen! Vandaar dat we graag willen delen wat we hebben gezien, gehoord of wat wij super interessant vinden.

Lees verder

Luchtstroom

De luchtstroom is dé thuisbasis van de Ideeënjagers. Een plek samen met andere inspirerende en creatieve mensen gecreëerd op een betonplaat. Een inspirerende plek op het Suikterterrein in Groningen waar iedereen welkom is.

Lees verder

Wil je meer informatie, of heb je zelf een project waar je onze hulp bij kunt gebruiken? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op!