Ik ben al heel lang gefascineerd door water. Water is dé belangrijkste levensbron op aarde, terwijl veel mensen de aanwezigheid van water als vanzelfsprekend zien. Ik wil in mijn park van de toekomst laten zien hoe we op een laagdrempelige en leuke manier met water in de toekomst om kunnen gaan. Hoe ik dit doe? Je zult verrast zijn! Lees vooral verder.

Persoonlijk project Sven

Neem contact op!

Teach your family to have an healthy relationship with food.

Details project:

Categorie: Persoonlijk project
Start project: 2020

Bekijk hier de laatste updates van Sven

  • Het Sven van Bekensysteem, waarom is het de toekomst?
  • Het Sven van Bekensysteem ”in het echt”
  • Regenwater zuiveren op de Luchtstroom
  • Het prototype
  • Het Sven van Bekensysteem, de werking

Het natuurlijke Sven van Bekensysteem

De laatste jaren heeft klimaatverandering steeds meer impact op Nederland. Winters worden natter en zomers een stuk droger. Door de klimaatverandering komt de beschikbaarheid van (drink)water onder druk te staan. Als reactie hierop, hebben gemeenten het doel opgesteld in 2050 klimaatneutraal te zijn. Parken spelen hierbij een grote rol, maar wat kunnen parken nou precies betekenen in het doel om klimaatneutraal te worden? In mijn persoonlijke project ga ik aan de slag om een volledig zelfvoorzienend park te creëren. In dit park wordt regenwater niet alleen opgevangen, maar ook hergebruikt in een speelpark voor kinderen en gezuiverd op een wel erg bijzondere manier. En het mooiste is dat er geen enkele stroom voor nodig is om het te laten werken! Ik hoop met mijn persoonlijke project een bijdrage te kunnen leveren aan het bewuster omgaan met water in de toekomst en te kunnen laten zien dat met simpele creatieve oplossingen, je erg ver kunt komen.

Wil je meer informatie over dit project, of heb je zelf een project waar je onze hulp bij kunt gebruiken? Neem dan contact met ons op!

 

Contact

Hebben we je aandacht getrokken?

Bekijk dan ook eens onze andere projecten.

Persoonlijk Project Helma

Wat maakt een plek een prettige plek waar je graag wil zijn? Dit is een heel boeiend onderwerp wat eigenlijk in elke woonwijk, plein, park of braakliggend stuk asfalt kan worden toegepast. Wie wil wat? Hoe richt je een ruimte in en wat is er belangrijk? Allemaal vragen waar ik antwoord op wil vinden!

Lees verder

Persoonlijk Project Serra

Hoe word jij gestimuleerd en gemotiveerd om meer te gaan wandelen? Ik wil uitzoeken hoe een leefomgeving mensen kan stimuleren om meer te gaan wandelen. Om zo in kaart te brengen hoe de ideale toekomstige wijk/stad eruit komt te zien!

Lees verder

Persoonlijk Project Sara

We kunnen er niet omheen, COVID-19 heeft invloed op ons allemaal en veel van onze leefstijlen en –ritmes zijn veranderd. We wandelen massaal met zijn allen, ontmoeten mensen buiten, onze beleving is veranderd door de vele restricties. Sluit onze leefomgeving nog wel aan op deze veranderende leefstijlen? Ik doe onderzoek naar deze ontwikkeling!

Lees verder

Wil je meer informatie, of heb je zelf een project waar je onze hulp bij kunt gebruiken? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op!