De luchtstroom is dé thuisbasis van de Ideeënjagers. Een plek samen met andere inspirerende en creatieve mensen gecreëerd op een betonplaat. Een inspirerende plek op het Suikterterrein in Groningen waar iedereen welkom is. We verhuren hier tiny offices voor mensen die op zoek zijn naar een inspirerende werkplek, maar wij experimenteren ook met de leefomgeving van de toekomst.

De Luchtstroom

Neem contact op!

Teach your family to have an healthy relationship with food.

Details project:

Categorie: Placemaking
Start project: 2018
  Website: luchtstroom.com

Bekijk hier de laatste updates van dit project

  • De lente lijkt nu dan toch echt in aantocht! Ben je met het mooie weer in het vooruitzicht op zoek naar een inspirerende werkplek buiten de deur? Huur
  • De lente komt er weer aan en vanaf april kun je bij ons weer zo'n leuke tiny office huren! Ben je op zoek naar een werkplek waar je niet wordt afgelei
  • De lente komt er weer aan en vanaf april kun je bij ons weer zo'n leuke tiny office huren! Ben je op zoek naar een werkplek waar je niet wordt afgelei

De speeltuin van de Ideeënjagers

Het is allemaal begonnen met vijf tiny offices en een dixie. Langzaam is de Luchtstroom uitgegroeid tot de plek die het nu is. De Luchtstroom is de plek op het Suikerterrein in Groningen waar de Ideeënjagers experimenteren met de leefomgeving van de toekomst. Dit doen wij niet alleen. Bedrijven, start-ups of onderwijsinstellingen die kennis willen delen, innoveren en deel uit willen maken van de community op het Suikerterrein, kunnen zich op onze kavel vestigen. Door middel van placemaking geven wij waarde aan een plek. Daar waar de Luchtstroom in 2018 begon als een kale betonplaat, ontstaat er nu een bruisende plek waar mensen samenkomen, waar mensen naartoe gaan om te werken of te experimenteren en een plek waar we met z’n allen iets moois willen neerzetten. De Luchtstroom is altijd in beweging. De plek is nooit af.

Kom je een keer een kijkje nemen bij ons op de Luchtstroom? De koffie staat klaar!

Contact

Hebben we je aandacht getrokken?

Bekijk dan ook eens onze andere projecten.

Behoefteonderzoek

Om meer inzicht te krijgen in welke behoeften mensen hebben in de wijk zijn wij ons eigen behoefteonderzoek gaan ontwikkelen. Wij stoppen mensen graag in hokjes om zo een beter beeld te krijgen van wat jij nodig hebt in een wijk.

Lees verder

Ontdekkingsreis

Wij jagen natuurlijk op ideeën en deze opgedane kennis willen we natuurlijk delen! Vandaar dat we graag willen delen wat we hebben gezien, gehoord of wat wij super interessant vinden.

Lees verder

Sfeerbibliotheek

Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een module waarbij je met een paar drukken op de knop een straat een compleet andere sfeerbeleving kan geven, door middel van sfeerelementen!

Lees verder

Wil je meer informatie, of heb je zelf een project waar je onze hulp bij kunt gebruiken? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op!