Project omschrijving

DE LUCHTSTROOM

De Luchtstroom is de plek op het Suikerterrein in Groningen waar de Ideeënjagers experimenteren met de leefomgeving van de toekomst. Dit doen wij niet alleen. Bedrijven, start-ups of onderwijsinstellingen die kennis willen delen, innoveren en deel uit willen maken van de community op het Suikerterrein kunnen zich op onze kavel vestigen. Door middel van placemaking geven wij waarde aan een plek. Daar waar de Luchtstroom in 2018 begon als een kale betonplaat, ontstaat er nu een bruisende plek waar mensen samenkomen, waar mensen naartoe gaan om te werken of te experimenteren en een plek waar we met z’n allen iets moois willen neerzetten. De Luchtstroom is altijd in beweging. De plek is nooit af. Kom je een keer een kijkje nemen bij ons op de Luchtstroom? De koffie staat klaar!

ZELF AAN DE SLAG OP DE LUCHTSTROOM?

Voor de Luchtstroom staan de pijlers ‘transparantie, experimenteren, sociaal betrokken en klimaatvriendelijk’ centraal. Zijn deze vier pijlers ook voor jou of jouw organisatie belangrijk? Samen met gedreven partijen willen wij een dynamische, bruisende, open plek ontwikkelen waar mensen komen en gaan. Een fijne werkplek op de nieuwe creatieve hotspot van Groningen!

Ben je op zoek naar een werkplek? Op de Luchtstroom verhuren we verschillende kantoorcaravans met ruimte voor maximaal ca. 3-8 personen. Deze kun je voor een langere periode huren om in te werken, of bijvoorbeeld een middag voor een vergadering. Klik hier om de beschikbaarheid te checken en om direct een kantoorcaravan te huren!

Of wil je je op de Luchtstroom vestigen, maar dan niet in een kantoorcaravan? Wil je zelf een kantoor regelen en op de Luchtstroom plaatsen? Als je zelf een plan hebt om je op de Luchtstroom te vestigen dan luisteren we daar graag naar. Neem contact met ons op!

Details case:

  • Categorie: Placemaking

  • Datum: Doorlopend

  • Uitgevoerd voor: De Luchtstroom

Heb jij een idee waarbij je hulp kunt gebruiken?

Contact